Periodisme

Per al pròxim curs 2014-2015, i conjuntament amb el projecte Bauab, us oferim un ventall de cursos de periodisme. Us els expliquem amb detall a cada una de les seves pestanyes.

A l’octubre arrenquem els dos cursos de la tardor: Periodisme audiovisual (matí) i Redacció i gèneres periodístics (tarda). Al febrer començaran dos cursos més especialitzats: Periodisme de dades (matí) i Periodisme d’investigació (tarda). Tots tenen una durada de 30 hores de classe.

Així mateix, a la primavera impartirem un taller de WordPress i seguretat per a periodistes (15 hores de classe, tarda). Al llarg de l’any escolar organitzarem també tallers intensius de cap de setmana, com és el d’streaming per a periodistes.

Les classes les impartiran professionals amb molta experiència sobre el terreny i experts en cada una de les àrees, com Maria Alcàzar, Jordi Pérez Colomé, Ariadna Trillas, Lali Sandiumenge, Pere Rusiñol, Justin Webster i Karma Peiró entre d’altres. El coordinador de tot el programa és el periodista Kim Amor.

* Per a més informacio escriviu-nos a pas9nou@gmail.com o poseu-vos en contacte amb el Kim Amor al 648 069 782

——————————————————————————————————————

Durante el pròximo curso 2014-2015 y conjuntamente con el proyecto Bauab os ofrecemos un abanico de cursos de periodismo. Os los explicamos con más detalle en cada una de sus respectivas pestañas. 

En octubre arrancamos los dos cursos de otoño: Periodismo audiovisual (mañana) y Redacción y géneros periodísticos (tarde). En febrero empiezan dos cursos más especializados: Periodismo de datos (mañana) y Periodismo de investigación (tarde). Todos ellos tienen una duración de 30 horas de clase.

Además, durante el mes de junio impartiremos el taller de WordPress y seguridad para periodistas (15 horas de clase, tarde). A lo largo del año organizaremos también talleres intensivos de fin de semana, como es el de streaming para periodistas. 

Las clases las impartirán profesionales con mucha experiencia sobre el terreno y expertos en casa una de las áreas, como Maria Alcàzar, Jordi Pérez Colomé, Ariadna Trillas, Lali Sandiumenge, Pere Rusiñol, Justin Webster y Karma Peiró entre otros. El coordinador de todo el progeama és el periodista Kim Amor.

* Para más información escribidnos a pas9nou@gmail.com o llamad a  Kim Amor al 648 069 782

 

Anuncis