Cursos de periodisme al juny

Al llarg del mes de juny impartirem a Pas9 dos cursos de periodisme molt útils per als que us dediqueu a la informació escrita: un taller de periodisme audiovisual i un taller de WordPress i seguretat per a periodistes.  Tots dos estan coordinats pel projecte de periodisme Bauab.

El Curs de periodisme audiovisual té per objectiu formar els estudiants en la sintaxi de la imatge i el material sonor, així com el muntatge i la construcció narrativa audiovisual. Es tracta d’un taller molt pràctic, en què  es treballarà des de la conceptualització d’una peça informativa, fins a la publicació en línia, passant per la gravació i edició del relat. Les professores són un luxe: Maria Alcàzar i Neus Ballús, ajudant de direcció i directora i guionista de La Plaga, la pel·lícula revelació dels darrers premis Gaudí. El curs, de 30 hores de durada, comença el 2 de juny, i s’impartirà els dilluns i dimecres a la tarda.

El Curs de WordPress i seguretat per a periodistes s’adreça als periodistes i informadors que necessitin aprendre a utilitzar aquest gestor de continguts per adaptar-lo a les necessitats de la professió  o que vulguin disposar d’una plataforma pròpia de difusió d’informació, a més a més d’aprendre nocions de seguretat bàsica per protegir-se a la xarxa. El professor és el desenvolupador de software lliure i hacktivista Chris Moya. El curs és de 12,5 horews de durada, comença el 5 de juny i s’imparteix tots els dijous a la tarda.

Per a mes informació o per matricular-vos-hi, escriviu-nos a pas9nou@gmail.com o poseu-vos en contacte amb el coordinador dels cursos, Kim Amor, al 648 069 782.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s