Nou! Taller de narrativa de viatges online

Xina bonaUs proposem un taller de narrativa de viatges on line d’una durada de deu setmanes, entre abril i juny (aquí més informació).

El professor és el periodista Gabriel Pernau, gran viatger i un autèntic especialista en la matèria. Se li va acudir anar a la Xina en bicicleta, va sobreviure a l’aventura i quan va tornar encara va tenir forces per escriure aquest magnífic llibre. No és l’únic: n’ha publicat molts més.

DATES: del 22 d’abril al 28 de juny  (10 setmanes)

PREU: 170 euros

FUNCIONAMENT DEL CURS 

El curs és cent per cent on line, o sigui, que es pot seguir des de casa i des de qualsevol lloc.

A diferència dels cursos presencials, aquest curs es basa en un treball individual de lectura i d’escriptura que després posarem en comú i comentarem entre tots. Això significa que no s’impartiran classes, enteses en el sentit del professor que dicta la lliçó i d’uns alumnes que prenen apunts.

Sí que hi haurà tutories personalitzades i un sistema de correcció dels treballs realitzats pels alumnes.

Guió. Abans de l’inici del curs, l’alumne haurà d’haver rebut el guió que conté la matèria a desenvolupar i les pràctiques a realitzar al llarg del curs.

Lectures. Durant el curs, els alumnes hauran de llegir tres llibres de viatges en els quals es basaran algunes de les pràctiques a realitzar.

Pràctiques. Són part fonamental del curs i estaran basades tant en les lectures com en els textos escrits pels alumnes.

Avaluació. Tots els textos escrits pels alumnes seran corregits i editats pel professor, que farà un comentari o una valoració general sobre el contingut, la forma d’elaborar-lo i, si s’escau, com es podria millorar. El curs no ofereix un sistema d’avaluació per part del professor.

El blog. El curs disposarà d’un blog on penjarem els treballs i que entre tots ens encarregarem d’alimentar.

Comunicació. Professor i alumne contactaran de forma individualitzada i per correu electrònic. Per a qüestions d’interès de tots els participants, crearem una llista de correu electrònic on figuraran tots els alumnes.

Tutories. Els dilluns a la tarda, de 16 h a 19 h, i via Skype, el professor atendrà les consultes i dubtes dels alumnes.

Reserveu plaça a pas9nou@gmail.com!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s